Mecanismes de participació

Assemblea de Joves de Les Planes d'Hostoles

Assemblea representativa dels joves del municipi. En aquesta assemblea periòdicament, els joves podran debatre i fer propostes pel municipi. Llistat de reunions Assemblea 1 Dia: 23.11.19 Horari: De 20.30h a 1h Lloc: Sala Polivalent Les Planes d’Hostoles Assemblea 2 Dia: 28.02.20 Horari: De 16.00h a 17.00h Lloc: Sala d’Entitats de les Planes d’Hostoles


Actes reunions conclusions

#OpinaLesPlanes

Des de l’ajuntament de Les Planes d’Hostoles volem saber l’opinió dels temes d’actualitat del poble. Us volem escoltar i dialogar sobre el què us interessa i com podem millorar. Ens podeu fer arribar les opinions a través del twitter de l’ajuntament de Les Planes d’Hostoles amb el hastag #opinaLesPlanes L’ajuntament de Les Planes d’Hostoles t’escolta! Opina sobre Les Planes d’Hostoles!

Laboratori Participatiu Imagina La Cooperativa

Els laboratoris participatius són una proposta de participació ciutadana per a treballar i aprendre de forma conjunta. Sota el lema “Imagina La Cooperativa” demanem als ciutadans que proposin allò que els agradaria que es desenvolupés al nostre poble i hi donem suport. Els laboratoris ciutadans són espais de creació, experimentació col·laborativa, i a partir del mes de novembre La Cooperativa de les Planes en serà un d’ells. .

Més informació al següent enllaç.