Processos participatius

Processos participatius oberts

Any 2021-2022

L’Ajuntament ha endegat la redacció del Pla General del municipi i voldria que aquest procés fos àmpliament participatiu des de l’inici. Per això hem cregut convenient preguntar-vos, abans de que l’equip redactor elabori i ens presenti les tasques d’informació i anàlisi de alternatives, quins creieu que són els aspectes clau que el futur Pla General hauria d’abordar. Ho fem amb un senzill qüestionari on apuntem temes que poden ser del vostre interès, que és obert però a d’altres consideracions que estimeu hem de transmetre a l’equip redactor. Durant aquesta fase preparatòria del document d’avanç, l’equip redactor ha de disposar de la màxima informació i col·laboració possible de tots els que puguin aportar, des de la seva experiència, les idees, suggeriments i visió, que reflecteixin els problemes i errors a evitar i, sobretot, ens plantegin els reptes a aconseguir per tal d’enriquir el més possible el document que ha de orientar el futur de Les Planes d’Hostoles.

Participa a l’enquesta de participació ciutadana al Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM). Construïm entre totes i tots el futur urbanístic del municipi.

Processos participatius tancants

Any 2021

Procés de comunicació participativa dels gorgs de Les Planes d’Hostoles

La Fundació Emys i l’Ajuntament de Les Planes d’Hostoles han preparat per demà dilluns una acte per a recollir l’opinió dels assistents sobre com tractar la comunicació dels gorgs de Les Planes d’Hostoles; s’aprofitarà aquesta ocasió per resoldre dubtes i preocupacions i tot seguit es definirà com es creu que s’ha de tractar la comunicació de l’Espai Natural Protegit entre tots!

Pressupost participatiu per a joves

Cada any els joves de les Planes d’Hostoles disposen d’un pressupost municipal per destinar a les activitats o infraestructures que desitgin. Les propostes es presenten en l’Assemblea Jove en la qual hi pot participar qualsevol jove resident a les Planes, i són escollides aquelles que es portaran a terme entre tots els assistents.

Any 2020

Degut a la covid-19 no es va realitzar cap procés de participació

Any 2019

Procés de participació dels joves sobre com els agradaria que fos la festa major

Any 2018

Procés participatiu previ a la reforma de la Rambla Dolors Moreno de Les Planes d’Hostoles